❇️ مواد لازم :
کره ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
قارچ خرد شده ۱۷۵ گرم
تخم مرغ زده شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
روغن به میزان لازم
آرد به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز ۱ قاشق غذاخوری
✴️طرز تهیه :
ابتدا در قابلمه ای مناسب مقداری آب جوش و نمک بریزید سپس سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در قابلمه قرار دهید تا پخته شوند بعد از مدت زمان ذکر شده سیب زمینی را آبکش کنید و با کمک پشت چنگال سیب زمینی را له کنید و در گوشه ای قرار دهید.
کره را در تابه ای مناسبی بریزید تا ذوب شود سپس قارچ و سیر را به مدت ۵ دقیقه در کره تفت دهید و روغن اضافی قارچ و سیر را از تابه خارج کنید سپس سیب زمینی و فلفل و سیر و نمک و قارچ و تخم مرغ و پیاز را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید و مخلوط مواد را به چهار قسمت تقسیم بندی کنید و هر قسمت را به صورت کوکوی گردی در آورید و آرد روی آن ها بپاشید ، توجه داشته باشید که مخلوط کوکو را باید به خوبی با آرد آغشته کنید.
سپس روغن را در تابه ای مناسب بریزید و مایه کوکو را در تابه بریزید و کوکو را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت گاز سرخ کنید تا طلایی شود.
کوکوی قارچ و سیب زمینی را می توانید بعد از سرخ شدن با سالاد ، سبزیجات و یا ماست میل کنید.