❇️ مواد لازم برای 4نفر
قارچ 300گرم
لپه نیم پیمانه
پیاز داغ 2قاشق سوپ خوری
لیمو عمانی 4عدد یا پودر لیمو عمانی یک قاشق سوپخوری
سیب زمینی 500گرم
آب لیمو یک قاشق غذا خوری
رب گوجه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
✴️ طرز تهیه
لپه را بشورید و کمی در روغن تفت دهید. سپس آن را بپزیید، قارچ ها را پس از شستشو ورقه کنید، و در پیاز داغ آماده 5دقیقه تفت دهید. به آن آب نمک و یک قاشق آبلیمو اضافه نمایید. لپه پخته شده و لیمو عمانی یا پودر لیمو و رب گوجه رقیق شده را به قارچ اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت بپزد.
سیب زمینی را خلال و در روغن سرخ نمایید، خورشت قیمه جا افتاده را در ظرف بکشید و با سیب زمینی سرخ شده تزیین نمایید.