❇️ مواد لازم:
قارچ چرخ شده 1 لیوان
دارچین 1 قاشق مربا خوری
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز چه خرد شده 1 فنجان
جعفری خرد شده 2 فنجان
آرد سویا 2 قاشق غذا خوری
برنج 3 قاشق سوپ خوری پخته
فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
✴️طرز تهیه:
برنج آب پز شده را با قارچ چرخ شده، پیاز چه، جعفری، تخم مرغ و ادویه مخلوط کرده با دست به شکل خمیر در می آوریم و خوب ورز می دهیم. در ظرف دیگر کمی کره ریخته روی شعله می گذاریم سپس پیاز خرد شده را کمی تفت داده سس گوجه فرنگی را به همراه آب لیمو و یک و نیم لیوان آب اضافه کرده ده دقیقه روی آتش ملایم می گذاریم بجوشد. از خمیر فوق گلوله های بزرگ تر از گردو درست کرده به سس فوق افزوده در ظرف را گذاشته مدت نیم ساعت میگذاریم بجوشد. خیلی آرام درب قابلمه را گذاشته تا کامل بسته نشود چون کوفته ها باز می شود.